Promoted by
Philips
Dit is de Philips Fidelio B1, een kleine soundbar boordevol kamervullende geluidstechnologie

Wil je je huis vullen met bioscoopgeluid? Dan zeggen ze algauw: “hoe meer speakers, hoe beter”. Met meer speakers maak je niet alleen meer geluid – wat wel zo leuk is - maar stuur je dat geluid ook in alle richtingen. En dat zorgt voor een overtuigender geluidseffect.

Meer speakers, betekent minder ruimte in je huis. En dat is nogal een probleem als je al weinig ruimte hebt. En zelfs als je veel ruimte hebt, zit je nog niet te wachten op al die kabels.

De oplossing? De Philips Fidelio B1, een compacte soundbar die al het geluid voor je thuisbioscoop levert. Bekijk de video en beleef het zelf (Nederlands ondertiteld).

De Fidelio B1 mag dan klein zijn, hij produceert absoluut een (huis)kamerbreed geluid.

Dit komt door de microbeam-technologie. De Fidelio B1 heeft vier speakers met volledig bereik, twee schuingeplaatste tweeters en twee tweeter-waveguides bovenop de unit, die het geluid verder verspreiden. De drivers zijn zo gepositioneerd, dat ze het geluid via je muren weerkaatsen. Een slimme interne verwerkingsunit bepaalt precies waar en wanneer het geluid geplaatst wordt. Dat is heel veel drivertechnologie in een apparaat van maar 5,4 cm hoog en 41 cm lang.

Philips wil zijn apparatuur klein houden (maar niet het geluid dat ze produceren)., Dit geldt ook voor de subwoofer. De Fidelio B1 werkt samen met een ultradunne draadloze sub, die ontworpen is om je films en tv-series maximaal gewicht te geven, zonder je huiskamer te vullen.

Het hele systeem is bedoeld om een geluidsbeeld van 180 graden met een groot geluidsoppervlak te produceren. En daarom word jij dus niet meer als enige ondergedompeld in geluid, maar beleef je series en films echt met z'n allen.

Groots thuisbioscoopgeluid met kleine apparatuur? Dat is een opgeruimde toekomst die we niet willen missen!

Philips Fidelio B1 >>