6 posts / 0 new
Last post
admin's picture
Offline
Last seen: 1 day 8 hours ago
Joined: 04/09/2013 - 14:19
Posts: 51595
Marantz sr 5006 PLEASE HELP!!!

I'm just in the process of setting up my Marantz sr5006. with dali fazon 5.1 3's

when I use the set up wizard along with the audessy microphone No sound is emitted.

it is detecting the speakers but no sound.

The volume control seems to be linking from the amp to speakers because i can hear the interference getting louder and quieter.

Ive checked the connections countless times, tested all the speakers one by one with my old stereo amp.

Needless to say, there is no sound from my sources even after setting them up manually, although the picture is coming through via the amp fine.

I'm pulling my hair out!!!!

PLEASE HELP!  :help:

Anonymous
Anonymous's picture
RE: Marantz sr 5006 PLEASE HELP!!!

Are you sure you have got speakers A switched on, you can toggle between a, b or both with the A/B button on the remote.

BenLaw's picture
Offline
Last seen: 6 hours 52 min ago
Joined: 21/11/2010 - 20:21
Posts: 6322
RE: Marantz sr 5006 PLEASE HELP!!!

I had similar with recent setup. Couldn't find anything wrong - cos nothing was wrong. Powering off and on again got it working  Wink

Anonymous
Anonymous's picture
RE: Marantz sr 5006 PLEASE HELP!!!

Just tried it.

THATS IT!!

Thanks Mark, I'm glad it was something simple/me being stupid

Cheers  Smile

Anonymous
Anonymous's picture
RE: Marantz sr 5006 PLEASE HELP!!!

Glad to be of help.

Anonymous
Anonymous's picture
RE: Marantz sr 5006 PLEASE HELP!!!

Hello,  I do not see how to post a new forum, so I am asking a new question here.  The Set Up Wizzard directs me to press "Enter" to start set up via remote control.  Nothing happens when I press enter.  I have turned equipment on and off serveral times, without luck.

Log in or register to post comments