4 posts / 0 new
Last post
kmlav's picture
Offline
Last seen: 2 years 5 months ago
Joined: 28/06/2009 - 17:05
Posts: 225
Arcam avr 400 not saving settings

My avr 400 has just come back from being repaired at arcam. Since it's return I can't get it to remember the video and audio settings for each input. I can't remember if I did anything to make them save when I first got it and the manual is no help.

am I missing something 

Native_bon's picture
Online
Last seen: 3 min 4 sec ago
Joined: 26/11/2008 - 10:58
Posts: 2245
RE: Arcam avr 400 not saving settings

I never used Arcam before I got the AVR450. But it could be the older model has got a save settings at the bottom? Not sure but it may be the case. With the new one you just change the settings & saves it automatically. Also you could do a factor reset to see if this helps.

ALL THE BEST

 

 OPPO 105EU, DAC: Chord 2Qute. Arcam AVR450, IPL Acoustics S2TLk speakers. Synology Nas. Tellurium Q Black speaker cables. Sony KD-65XE9305. Alienware area 51. Gtx 980 x3.

kmlav's picture
Offline
Last seen: 2 years 5 months ago
Joined: 28/06/2009 - 17:05
Posts: 225
RE: Arcam avr 400 not saving settings

it seems there is a fault as it should just remember the setting , so back to Arcam it goes.

seemorebtts's picture
Offline
Last seen: 4 days 15 hours ago
Joined: 02/02/2013 - 10:37
Posts: 703
RE: Arcam avr 400 not saving settings

i think you should leave it with them.i sold mine and got a yamaha.twice as good as my avr 400:cheers:

Primare i32, primare cd32, EB acoustics eb2s,Clearer audio cabling.
Home cinema, sony bravia kd65xe9305 sony x8004k blu ray player,Cambridge audio minx speakers,Xbox one s
Wire world HDMI
Chord Carnival speaker wire
Onkyo tx sr444

Log in or register to post comments