4 posts / 0 new
Last post
kmlav's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 16 hours ago
Joined: 28/06/2009 - 17:05
Posts: 203
Arcam avr 400 not saving settings

My avr 400 has just come back from being repaired at arcam. Since it's return I can't get it to remember the video and audio settings for each input. I can't remember if I did anything to make them save when I first got it and the manual is no help.

am I missing something 

Native_bon's picture
Offline
Last seen: 2 days 7 hours ago
Joined: 26/11/2008 - 10:58
Posts: 938
RE: Arcam avr 400 not saving settings

I never used Arcam before I got the AVR450. But it could be the older model has got a save settings at the bottom? Not sure but it may be the case. With the new one you just change the settings & saves it automatically. Also you could do a factor reset to see if this helps.

ALL THE BEST

 

 OPPO 105EU, Arcam AVR450, Boston Acoustics M340. Dac: Musical fedility V90.

kmlav's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 16 hours ago
Joined: 28/06/2009 - 17:05
Posts: 203
RE: Arcam avr 400 not saving settings

it seems there is a fault as it should just remember the setting , so back to Arcam it goes.

seemorebtts's picture
Offline
Last seen: 4 months 5 days ago
Joined: 02/02/2013 - 10:37
Posts: 168
RE: Arcam avr 400 not saving settings

i think you should leave it with them.i sold mine and got a yamaha.twice as good as my avr 400:cheers:

Log in or register to post comments