Have your say & ask the experts!

Wireless bridge keeps on needing to be reset...

1 reply [Last post]
hifilover1979's picture
Offline
Joined: 21 Dec 2010
Posts: 853

Not sure if anyone can help with this; if not I'll be taking it back to Maplis  Frown

 

I've got a NetgearWNCE2001 wireless bridge that's connected to my Marantz CR603 and the wifi network in the house powered by a Netgear WNR2000.

 

All of a sudden (as in Thursday evening) I constantly have to restart the wireless bridge to get music streamed to the Marantz (AirPlay generally) as it stops playing and then comes up with 'network connection down' on the Marantz

 

The internet radio plays fine; it just seems to be AirPlay that's affected.

 

It even causes the AirPlay symbol to disappear on iTunes & on my iPhone 4 when I'm using the Remote app

 

I've looked to see if there are any up to date drivers for the wireless bridge but the website that the instructions advises you to go to (www.mywifiext.net) is non-existant!

 

Any advice?

__________________

Main system: Marantz CR603 (with Airplay) / M/A BX5's / Chord Odyssey 2. Office: iMAC (with iTunes) / NAD C320BEE / M/A BX1's 'My room': Cyrus StreamXP / XPower amp / x2 PSX-R's / Hark stand / M/A GX100's / Partington stands

hifilover1979's picture
Offline
Joined: 21 Dec 2010
Posts: 853
RE: Wi-fi

Forgot to add:

 

When I reset the wireless bridge (i.e. power cable out and then back in; all the lights turn to green as they should, wireless connection is fine and the AirPlay symobl reappears on iTunes & my iPhone 4 and it works; until it drops again...

__________________

Main system: Marantz CR603 (with Airplay) / M/A BX5's / Chord Odyssey 2. Office: iMAC (with iTunes) / NAD C320BEE / M/A BX1's 'My room': Cyrus StreamXP / XPower amp / x2 PSX-R's / Hark stand / M/A GX100's / Partington stands