5 posts / 0 new
Last post
plastic penguin's picture
Offline
Last seen: 11 hours 31 min ago
Joined: 28/04/2008 - 10:56
Posts: 18758
Help! my TV has gone bananas!

Actually, don't know if it's the TV or the remote.

Since about 6pm today whatever you press on the remote it doesn't respond or it'll switch itself off. Press 'Text' and it changes channels... tried changing batteries and still the same.

Any ideas?

Leema Pulse; Arcam CD73; PMC TB2i; Pro-ject Xpression with a ClearAudio cart; Denon TU260 MKII

Sizzers's picture
Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Joined: 20/06/2008 - 07:15
Posts: 1453
RE: Help! my TV has gone bananas!

Well assuming it’s the remote that came with the TV, and although  I know you don't want to the only logical thing which comes to mind is to reset the TV *OUCH*

chebby's picture
Offline
Last seen: 5 hours 2 min ago
Joined: 02/06/2008 - 09:40
Posts: 19019
RE: Help! my TV has gone bananas!

To save anyone asking, it's an LG 32LS5600 and the manual is here...

http://www.lg.com/uk/support-product/lg-32LS5600#

(Reading it now.)

OK, try this. Take batteries out of remote.  Now press any button on the remote and keep it pressed down for at least 1 minute. (Resets the remote)

Put batteries back in.

Try again.

iPad Mini 3 • iPhone 6 • B&W P3 • Mac Mini • Apple TV3 • Quad Vena • Pro-ject Tuner Box S • Audio-Note AX-Two

Sizzers's picture
Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Joined: 20/06/2008 - 07:15
Posts: 1453
RE: Help! my TV has gone bananas!

chebby wrote:

OK, try this. Take batteries out of remote.  Now press any button on the remote and keep it pressed down for at least 1 minute. (Resets the remote)

Put batteries back in.

Try again.

A lot less painful than my suggestion.

Good call.

plastic penguin's picture
Offline
Last seen: 11 hours 31 min ago
Joined: 28/04/2008 - 10:56
Posts: 18758
RE: Help! my TV has gone bananas!

chebby wrote:

To save anyone asking, it's an LG 32LS5600 and the manual is here...

http://www.lg.com/uk/support-product/lg-32LS5600#

(Reading it now.)

OK, try this. Take batteries out of remote.  Now press any button on the remote and keep it pressed down for at least 1 minute. (Resets the remote)

Put batteries back in.

Try again.

Ta. My manual is up in the attic, so I switched the TV off and unplugged for a few minutes. Seems to have done the trick.

Leema Pulse; Arcam CD73; PMC TB2i; Pro-ject Xpression with a ClearAudio cart; Denon TU260 MKII

Log in or register to post comments