5 posts / 0 new
Last post
EarsEarsEars's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Joined: 18/02/2009 - 12:02
Posts: 81
Front speakers not working!
English

Hi folks

My Sony STR-DA3500ES has stopped pushing anything through the L&R Front speakers. I have tried the test tone and that's not working either. I have swapped both L&R for the front centre & vice versa, and the speakers are not the issue - it's definitely the L & R channels.

Any thoughts on what I could do to try and fix this, or tests that I can definitely conclude that the Amp's gone?

toyota man's picture
Offline
Last seen: 1 day 12 hours ago
Joined: 22/04/2009 - 22:55
Posts: 1631
RE: Front speakers not working!

I would run a quick check to see that you have not switched the front chanells off  also that your leads are all connected my cats got behind the tv when they were kittens and managed to pull speaker cables out good luck

Musical Fidelity M6500i Musical FidelityM6 CDP ATC SCM 40s Cord Chameleon plus XLRs Tellurium Q Black speaker cables

EarsEarsEars's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Joined: 18/02/2009 - 12:02
Posts: 81
RE: Front speakers not working!

Ahem. Speakers A, A+B or Off was set to off.

 

I blame my kids.

 

Thanks for that.

Son_of_SJ's picture
Offline
Last seen: 6 days 17 hours ago
Joined: 10/09/2009 - 16:24
Posts: 1210
RE: Front speakers not working!

EarsEarsEars wrote:

I blame my kids.

I blame the parents!

Glad you've sorted it out, it's so frustrating when something suddenly stops working!

Enjoy. Smile

Anonymous
Anonymous's picture
RE: Front speakers not working!

Hi, I'm having this problem now too!! How do I change this to ON in the settings? Help! 

Log in or register to post comments