Have your say & ask the experts!

Site is slow again.

68 replies [Last post]
Joined: 27 May 2009
Posts: 2362
RE: Site is slow again.

I too find word verification annoying tho it seems to occur many times but for short periods. Wonder what the 'rules' are. Slow too sometimes but I always attributed it to my end. Cheers

__________________

Mordaunt Short Mezzo System C - 8,5,1,9.Yamaha V2065. SonyS570. Panasonic TX-P42G20B., Sky HD 1TB. Garrard 86SB. PF30. Wii. WDTV Live. Harmony One. STAX300. QED cabling. Galaxy Tab 10.1

System Photos - http://s1051.photobucket.com/user/robinkidderminster/library/?sort=3&page=1

 Base trap Project -  http://www.whathifi.com/forum/home-cinema/corner-base-trap-completed-project?page=1

MajorFubar's picture
Offline
Joined: 3 Mar 2010
Posts: 3135
RE: Site is slow again.

Taking ages and ages here.  If WHF was the only place I ever visited I'd swear I was still connected via an acoustic-coupler modem, not broadband.

 

__________________

Main system: Mac Mini 2011 • HRT II+ DAC • Lacie 3TB Cloudbox NAS • Marantz PM66 KI • EB Acoustics EB2

In storage: Thorens TD160 (no cart) • Cyrus 2 + PSX • Cyrus tuner • Technics SL-P777 • Marantz CD63KIS • Nakamichi DR-1

sogophonio11's picture
Offline
Joined: 23 Jun 2011
Posts: 221
RE: Site is slow again.

Slow here today also. But have become accustomed to it now!

__________________

MajorFubar's picture
Offline
Joined: 3 Mar 2010
Posts: 3135
RE: Site is slow again.

I've never yet understood how the billion-and-one amateur websites and vBulletin / phpBB forums out there manage to be faster, are more stable, and get by with less ads that this one, which is affiliated to a professional magazine and a respected publisher.  Is it because some dodgy contract is squeezing you til your eyeballs pop but behind the scenes it's running your website on a couple of ZX Spectrums and a batch of microdrives...

__________________

Main system: Mac Mini 2011 • HRT II+ DAC • Lacie 3TB Cloudbox NAS • Marantz PM66 KI • EB Acoustics EB2

In storage: Thorens TD160 (no cart) • Cyrus 2 + PSX • Cyrus tuner • Technics SL-P777 • Marantz CD63KIS • Nakamichi DR-1

The_Lhc's picture
Offline
Joined: 16 Oct 2008
Posts: 12600
RE: Site is slow again.

Seems to be working fine to me at the moment, for a change.

bigboss's picture
Online
Joined: 25 Mar 2009
Posts: 11818
RE: Site is slow again.

Yes, seems fine today so far. At times, it does become painfully slow.

__________________

My Home Cinema  Pioneer KRP 500A, Yamaha RX-V1900, MA Radius R225HD LCR, R90HD rears, AW12 sub, Panasonic BD60, PS3, Boxee Box, Sky HD, Boxee Box, Logitech Harmony One, Logitech PS3 Adapter, Sonos ZP90

Bedroom Samsung UE32C6510, PS3 slim white, Apple TV, Sonos S5, Sonos ZP90, Audioengine 2, Oppo OPDV971H

Miscellaneous: Synology DS212J + 2 X WD Red 2TB drives, WD 1TB NAS, Sonos ZoneBridge, BT HH3 as modem & AirPort Extreme router

Dougal1331's picture
Offline
Joined: 30 Dec 2007
Posts: 621
RE: Site is slow again.

I find that the site is often paifully slow, particularly in the forums when looking at multi-page threads. Sometimes multiple refreshes are needed. 

However, this only really occurs in Google Chrome, Firefox seems totally fine!

If any of the folks above who are having issues are using Chrome, try a different browser- it could just be one of those little internet idiosyncracies...

__________________

Arcam CD72, Marantz PM6004, Dali Zensor 3, via Chord Crimson and QED Revelation. Virgin HD Tivo, Sony BDP370, LG 42" FHD telly.

PC- EvilEdna2: Pimped, overclocked hi-spec i5 2500K, **EvilEdna3 UNDER CONSTRUCTION!** . Audio Alchemy DDEv1, Rotel RA02, Mission 761I on housebricks with QED Revelation, and Qunex 4 ic. 

relocated's picture
Offline
Joined: 20 Jan 2012
Posts: 965
RE: Site is slow again.

My access to the Forum is more or less hopeless today and it has been really poor since the recent meltdown.

Access to other parts of the site are better than to the forum.  I run Chrome but have nil problems with other sites and a forum, line speed @5mbps.

__________________

Apple Lossless - ATV3 - AVI ADM 40  also ATV3 into AVI ADM 9T [my wife's system]

and Grado SR80i

SpiceWeasel's picture
Offline
Joined: 10 Apr 2008
Posts: 1238
RE: Site is slow again.

I have found the site to be really slow since about xmas time, although some days it does appear to work as it should. It took about 40 seconds to open a thread a bit earlier on with the usuall "waiting for whathifi.com" showing at the bottom of my browser. I am using firefox via a 60mb connection and other websites etc are fine, just done a speed test and have just over 54mb download with about 5mb upload.

Pc is fully updated with anti virus and malware scans etc all done. Other websites all work as normal so don't think it is a problem at my end. Some days the speed of the site can vary quite a bit with one thread taking say 20 seconds to load up and then the next thread almost instantly, then back to 30 second wait etc.

d_a_n1979's picture
Offline
Joined: 6 Sep 2007
Posts: 2853
RE: Site is slow again.

What the hell is going on with this site currently?

 

Never known it to be so slow!

 

On both Firefox and Safari its painful; even tried clearing the cache/cookies etc and it makes no difference

 

It either takes ages for the forums to load; takes ages to open a post or takes ages to reply to a thread and if you open the forum on another tab; even though the original page is still loading you can see in the new page on the new tab that its loaded and been replied to!

 

C'mon guys... Get it sorted Wink

 

If youre struggling I know so bloomin' good Developers Laughing out loud

__________________

System: Mac Mini & iTunes via ATV3 (AirPlay) > Firestone Spitfire MkII DAC > Cyrus 8XP > KEF R100's

The_Lhc's picture
Offline
Joined: 16 Oct 2008
Posts: 12600
RE: Site is slow again.

I'm finding it ok today!

chebby's picture
Offline
Joined: 2 Jun 2008
Posts: 15357
RE: Site is slow again.

Andy Clough wrote:
I have raised this issue with our technical team and pointed them to this thread.

That was a week ago.

Have they come back with anything yet?

__________________

Marantz M-CR603 • Rega R3 loudspeakers • AirPlay • Apple iPad Mini • Apple iPhone 5 • Apple iMac • Apple AirPort Extreme 802.11N • Humax HDR-Fox T2 • Panasonic TX-L32D25B • Sony BDP-S390

The_Lhc's picture
Offline
Joined: 16 Oct 2008
Posts: 12600
RE: Site is slow again.

chebby wrote:

Andy Clough wrote:
I have raised this issue with our technical team and pointed them to this thread.

That was a week ago.

Have they come back with anything yet?

Yes. Doughnuts.

Andrew Everard's picture
Offline
Joined: 30 May 2007
Posts: 29118
RE: Site is slow again.

chebby wrote:
Have they come back with anything yet?

Had a convo with our Senior Product Manager responsible for digital things, and he tells me a table in the site database has corrupted, causing it to increase to many times the size it should be – hence the slowdown. A fix is being worked on, which should hopefully speed things up, I'm told.

In the meantime, ongoing apologies – we are very much in the hands of the people with pens in their top pockets on this one.

__________________

Audio Editor, Gramophone

Dougal1331's picture
Offline
Joined: 30 Dec 2007
Posts: 621
RE: Site is slow again.

The_Lhc wrote:

chebby wrote:

Andy Clough wrote:
I have raised this issue with our technical team and pointed them to this thread.

That was a week ago.

Have they come back with anything yet?

Yes. Doughnuts.

 

rolling on the floor laughing rolling on the floor laughing rolling on the floor laughing

 

Can't access the site at all through Chrome today- gave up after "waiting for www.whathifi.com..." for over a minute then getting a 404 error. Switched to Firefox and all seems funky again. Obviously others are having problems with other browsers too, so this is a bit of a weird issue...

__________________

Arcam CD72, Marantz PM6004, Dali Zensor 3, via Chord Crimson and QED Revelation. Virgin HD Tivo, Sony BDP370, LG 42" FHD telly.

PC- EvilEdna2: Pimped, overclocked hi-spec i5 2500K, **EvilEdna3 UNDER CONSTRUCTION!** . Audio Alchemy DDEv1, Rotel RA02, Mission 761I on housebricks with QED Revelation, and Qunex 4 ic.