Have your say & ask the experts!

iPad browsing issue

7 replies [Last post]
visionary's picture
Offline
Joined: 4 Apr 2008
Posts: 731

Over the last week or so I have noticed that if I use the "back" button on the iPad to go back to Forum/Hifi  list from a thread, I don't get the current list, I get an old one (cached presumably). If I then re-load the page it corrects.

Is this a problem with the site or the Safari browser on the iPad?

Anyone else, or is it just me?

__________________

Sonos ZP90>Missing Link "Digit">Dacmagic>Chord Cadenza>Leema Tucana I>Van Damme UP LC-OFC>ATC SCM40s

Sonos Connect:Amp>Mission 760i and MA Radius 90HD in series

Sonos Play 5 x2, Play 3

John Duncan's picture
Offline
Joined: 8 Jan 2008
Posts: 22655
RE: iPad browsing issue

Whilst the cacheing of pages on this site is a little idiosyncratic (by design, I might add) I think it might be a problem with Safari, since I find it happens with BBC as well.

__________________

Cambridge Audio StreamMagic 6  |  751BD  |  651A  |  Diamond 9.1 | Minx Xi | Sonos Play:3

Moderator. mail: john.duncan.whf at the mail of g dot com

visionary's picture
Offline
Joined: 4 Apr 2008
Posts: 731
RE: iPad browsing issue

Thanks, John

good to know I'm not going mad?!

__________________

Sonos ZP90>Missing Link "Digit">Dacmagic>Chord Cadenza>Leema Tucana I>Van Damme UP LC-OFC>ATC SCM40s

Sonos Connect:Amp>Mission 760i and MA Radius 90HD in series

Sonos Play 5 x2, Play 3

Andrew Everard's picture
Offline
Joined: 30 May 2007
Posts: 29118
RE: iPad browsing issue

May be worth trying some other browsers on the iPad: I find I prefer Opera Mini and iCab Mobile to Safari, but of course your mileage may very

__________________

Audio Editor, Gramophone

The_Lhc's picture
Offline
Joined: 16 Oct 2008
Posts: 12628
RE: iPad browsing issue

visionary wrote:
good to know I'm not going mad?!

I don't think you can take that as any confirmation.

Oh and it's "Sonos"...

John Duncan's picture
Offline
Joined: 8 Jan 2008
Posts: 22655
RE: iPad browsing issue

Opera has its own...idiosyncracies...but I'll give iCab mobile a go

__________________

Cambridge Audio StreamMagic 6  |  751BD  |  651A  |  Diamond 9.1 | Minx Xi | Sonos Play:3

Moderator. mail: john.duncan.whf at the mail of g dot com

visionary's picture
Offline
Joined: 4 Apr 2008
Posts: 731
RE: iPad browsing issue

The_Lhc wrote:

visionary wrote:
good to know I'm not going mad?!

I don't think you can take that as any confirmation.

Oh and it's "Sonos"...

so it is embarassed

__________________

Sonos ZP90>Missing Link "Digit">Dacmagic>Chord Cadenza>Leema Tucana I>Van Damme UP LC-OFC>ATC SCM40s

Sonos Connect:Amp>Mission 760i and MA Radius 90HD in series

Sonos Play 5 x2, Play 3

BenLaw's picture
Offline
Joined: 21 Nov 2010
Posts: 5967
RE: iPad browsing issue

I've been getting this on iPhone 4 for months now. S'not a problem when got wifi access, reloading times longer on  3G.

__________________

HiFi   /   A/V   /   Bedroom