93 posts / 0 new
Last post
Amadeus1756's picture
Offline
Last seen: 7 months 3 weeks ago
Joined: 04/01/2011 - 10:47
Posts: 257
RE: What's happened to the site?

Try Ctrl-F5 for force a refresh

Andy Clough's picture
Offline
Last seen: 1 day 14 hours ago
Joined: 27/04/2004 - 16:13
Posts: 6870
RE: What's happened to the site?

John Duncan wrote:

The design is better, looks nice.  But didn't there used to be a 'latest posts' button at the top of forum posts?

Latest posts button is still there JD, you may need to clear your cache, refresh browser as the servers update.

Editor-in-Chief of What Hi-Fi? and whathifi.com

Diamond Joe's picture
Offline
Last seen: 1 week 3 days ago
Joined: 01/03/2008 - 14:35
Posts: 1306
RE: What's happened to the site?

Very odd. I've tried rebooting the laptop and refreshing the browser, but still no joy, all the titles do actually appear on the tabs very briefly if I press one of the tabs...  :?

relocated's picture
Offline
Last seen: 13 hours 35 min ago
Joined: 20/01/2012 - 12:40
Posts: 1258
RE: What's happened to the site?

Why do you have to have a "Trending" bar?  No problem with the 'headlines within the bar but why call it "Trending" when the use of the word takes up space for no practical benefit.?  I realise that the word is very 'now' but it is very very sad I'm afraid.

The look is nice and clean but it takes about three times longer to load each page which is particularly annoying.  Using Chrome.

 

Edit:  Despite being logged in when I posted the above it threw me out and had to sign in again.  Lets have another try.

Apple lossless - Netgear Nighthawk - ATV3 - AVI ADM 40.  

AVI ADM 9T used in my wife's system

The_Lhc's picture
Offline
Last seen: 1 day 19 hours ago
Joined: 16/10/2008 - 13:23
Posts: 13178
RE: What's happened to the site?

relocated wrote:
The look is nice and clean but it takes about three times longer to load each page which is particularly annoying.  Using Chrome.

Odd, it's much MUCH quicker to load now for me, using Chrome, I'd say three times quicker if anything, it's been running like a dog for the last few weeks, that seems to have been completely solved for now.

f1only's picture
Offline
Last seen: 1 week 4 days ago
Joined: 07/04/2010 - 09:14
Posts: 1063
RE: What's happened to the site?

Love it vast improvement. A lot clearer & faster load times, well done looking forward to further improvements.

Speakers - Dali Ikon 6 F L/R, Ikon Vocal 2 MK2 Centre, Ikon 1 Surround, B&W 610 Subwoofer. TV - Calibrated Sony 46" HX853. BDP - Sony mr BDPS790, PS3, PS4. A/V Amp - Yamaha RXV 1073

Big Aura's picture
Offline
Last seen: 1 day 20 hours ago
Joined: 13/10/2008 - 19:38
Posts: 2473
RE: What's happened to the site?

The_Lhc wrote:

relocated wrote:
The look is nice and clean but it takes about three times longer to load each page which is particularly annoying.  Using Chrome.

Odd, it's much MUCH quicker to load now for me, using Chrome, I'd say three times quicker if anything, it's been running like a dog for the last few weeks, that seems to have been completely solved for now.

so, based on a very small sample pool, the site's speed hasn't changed a bit...

John Duncan's picture
Offline
Last seen: 3 days 13 hours ago
Joined: 08/01/2008 - 17:25
Posts: 23081
RE: What's happened to the site?

I mean at the top of this page I-m so happy

Or am I imagining that?

Moderator: john.duncan.whf at gmail dot com
Kit in state of flux

Hi-FiOutlaw's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Joined: 20/04/2011 - 23:03
Posts: 2405
RE: What's happened to the site?

John Duncan wrote:

The design is better, looks nice.  But didn't there used to be a 'latest posts' button at the top of forum posts?

EDIT - though my avatar seems to have been replaced by one from two years ago...

 

Holly Molly, what happened to John Duncan???? 

Who are YOU and what have you done with it????

CALL the Scotland Yard!!!! Wink

Rega RP6/Goldring Elite>Clearaudio Basic Plus

Synology NAS>Rega DAC>Pathos Classic One MKIII>Dynaudio Excite X12

Hi-FiOutlaw's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Joined: 20/04/2011 - 23:03
Posts: 2405
RE: What's happened to the site?

I like it! 

The lettering is smaller, the site is know more geometrical, but so far so good! 

Lets see if the "Bugs" are gone now. 

Congrats on the renovation!!!  :clap:

 

:cheers:

Rega RP6/Goldring Elite>Clearaudio Basic Plus

Synology NAS>Rega DAC>Pathos Classic One MKIII>Dynaudio Excite X12

Andy Clough's picture
Offline
Last seen: 1 day 14 hours ago
Joined: 27/04/2004 - 16:13
Posts: 6870
RE: What's happened to the site?

John Duncan wrote:

I mean at the top of this page I-m so happy

Or am I imagining that?

I think you imagined that JD.

Editor-in-Chief of What Hi-Fi? and whathifi.com

BenLaw's picture
Offline
Last seen: 2 days 6 hours ago
Joined: 21/11/2010 - 20:21
Posts: 6450
RE: What's happened to the site?

Definitely faster so thanks for that  Smile Most of layout will probably just take a bit of getting used to, it's definitely cleaner and more modern. It's a shame the homepage doesn't list the OP for the latest forum posts on the homepage anymore. Yet to try out searches but that definitely needed improving. Will this change allow DACs to have their own section in reviews?

Andy Clough's picture
Offline
Last seen: 1 day 14 hours ago
Joined: 27/04/2004 - 16:13
Posts: 6870
RE: What's happened to the site?

DACs already has its own section in Reviews, under Accessories:

http://www.whathifi.com/reviews/dacs

Editor-in-Chief of What Hi-Fi? and whathifi.com

BenLaw's picture
Offline
Last seen: 2 days 6 hours ago
Joined: 21/11/2010 - 20:21
Posts: 6450
RE: What's happened to the site?

Oh good  Smile Has that just happened or am I going mad?

Petherick's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 6 hours ago
Joined: 29/10/2008 - 13:49
Posts: 474
RE: What's happened to the site?

I like it. A few little niggles at the moment but generally an improvement, I'd say.
What's supposed to happen when you click on the link heading for each post? On my PC it leaps about all over the place...

Pages

Log in or register to post comments