93 posts / 0 new
Last post
Xanderzdad's picture
Offline
Last seen: 4 days 7 hours ago
Joined: 25/06/2008 - 20:23
Posts: 642
RE: What's happened to the site?

I was just writing about how I liked the new font and general, more modern look and feel when it logged me out and kept saying I wasn't authorized, but it's let me back now :grin: .

It also seems faster - is this update the reason it has all run so very slowly recently?

daveh75's picture
Offline
Last seen: 1 day 20 hours ago
Joined: 31/07/2008 - 18:54
Posts: 8547
RE: What's happened to the site?

Is this just a cosmetic change or have the bugs been fixed?

Edit - still buggy, just shinier....

CnoEvil's picture
Offline
Last seen: 5 hours 32 min ago
Joined: 21/08/2009 - 18:01
Posts: 13989
RE: What's happened to the site?

Old folk don't like change, so grump about it for a while......which will make you feel better, as well as filling in the time until you get used to it!  :shifty:

"We should no more let numbers define audio quality than we should let chemical analysis be the arbiter of fine wines."  Nelson Pass

Cofnchtr's picture
Offline
Last seen: 5 days 11 min ago
Joined: 04/10/2007 - 17:46
Posts: 1426
RE: What's happened to the site?

Hi,

Liking the revamp.

Cheers,

Cofnchtr.

RodhasGibson's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 10/10/2008 - 18:32
Posts: 991
RE: What's happened to the site?

+1 Please return it to the previous size.Looks unnaturally small against all my other sites on my 21.5 imac.So layout ok Font size much to small.

Big Aura's picture
Offline
Last seen: 4 days 6 hours ago
Joined: 13/10/2008 - 19:38
Posts: 2528
RE: What's happened to the site?

and is there a reason there are two pale grey bars down either side of the screen?  it wastes approx 30% of the screen on nothing.

*EDIT* that's my fault, I'd made the text smaller which shrunk the page!!!

professorhat's picture
Offline
Last seen: 2 months 6 days ago
Joined: 28/12/2007 - 11:34
Posts: 11051
RE: What's happened to the site?

Liking it - looks good.

 

The owls are not what they seem...

The_Lhc's picture
Offline
Last seen: 37 min 4 sec ago
Joined: 16/10/2008 - 13:23
Posts: 13652
RE: What's happened to the site?

Big Aura wrote:
and is there a reason there are two pale grey bars down either side of the screen?  it wastes approx 30% of the screen on nothing.

*EDIT* that's my fault, I'd made the text smaller which shrunk the page!!!

Isn't that where the adverts would go? They seem to have disappeared!

GSB
GSB's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 4 days ago
Joined: 27/03/2011 - 19:54
Posts: 1364
RE: What's happened to the site?

It loads alot faster on my laptop now...so all good for me :cheers:

Amadeus1756's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Joined: 04/01/2011 - 10:47
Posts: 257
RE: What's happened to the site?

 

Like the new site - good one WHF team.  Seemed to be a few little glitches initially, possibly style-sheet related but looking good right now.

Was gobsmacked that it was updated in the middle of the day tho, with no apparent warning.

Got another of those massive annoying adverts just now, but I'll save that for another thread... Smile

 

Congrats team.

 

John Duncan's picture
Offline
Last seen: 1 week 1 day ago
Joined: 08/01/2008 - 17:25
Posts: 23201
RE: What's happened to the site?

The design is better, looks nice.  But didn't there used to be a 'latest posts' button at the top of forum posts?

EDIT - though my avatar seems to have been replaced by one from two years ago...

Moderator: john.duncan.whf at gmail dot com

System burgeoning

plastic penguin's picture
Offline
Last seen: 18 hours 22 min ago
Joined: 28/04/2008 - 10:56
Posts: 17271
RE: What's happened to the site?

John Duncan wrote:

The design is better, looks nice.  But didn't there used to be a 'latest posts' button at the top of forum posts?

EDIT - though my avatar seems to have been replaced by one from two years ago...

This is much better. It's dispensed with the monkey. Smile

If the shoes don't fit, change the horse.

Diamond Joe's picture
Offline
Last seen: 1 week 2 days ago
Joined: 01/03/2008 - 14:35
Posts: 1334
RE: What's happened to the site?

Well it looks alright, but it's not loading fully, I have blank boxes across the top of the screen where the home, news, forum etc. tabs are.

Plus it just lost my first reply.

Plus, why has my old avatar reappeared??

Edit, Seems to load alright in IE and Firefox, but not Chrome.

The_Lhc's picture
Offline
Last seen: 37 min 4 sec ago
Joined: 16/10/2008 - 13:23
Posts: 13652
RE: What's happened to the site?

Diamond Joe wrote:
Edit, Seems to load alright in IE and Firefox, but not Chrome.

I'm using Chrome, works fine for me.

Andy Clough's picture
Offline
Last seen: 1 hour 7 min ago
Joined: 27/04/2004 - 16:13
Posts: 7190
RE: What's happened to the site?

daveh75 wrote:

Is this just a cosmetic change or have the bugs been fixed?

Edit - still buggy, just shinier....

We've worked hard to improve in-site search which was seriously broken on the old site. Other fixes will be part of an ongoing process.

Editor-in-Chief of What Hi-Fi? and whathifi.com

Pages

Log in or register to post comments